Het is één van de bestverkochte albums van de afgelopen 15 jaar, en dat terwijl ze al 45 jaar geleden zijn gestopt. En nu zal het compilatie album ‘1’ van The Beatles op 6 november opnieuw verschijnen in een speciale editie. Want de cd zal worden aangevuld met een dvd of blu-ray met daarop de bijbehorende video’s van de 27 nummers van het album. Het is een overzicht van alle nummer 1 hits die The Beatles in Groot-Brittanië en in Amerika hadden.

Videoclips van Beatles tv-shows en promotiefilmpjes

De videocompilatie is samengesteld uit o.a optredens in tv-shows en promotiefilmpjes (de voorloper van de videoclip). Speciaal voor deze release zijn de oude beelden opgeknapt, en zijn er van de muziek opnieuw remixen gemaakt door Giles Martin. De zoon van George Martin. Wie de vaste producer van The Beatles was in de jaren ’60. Naast een standaard editie met de cd en dvd (of blu-ray) zal er ook een luxe editie verkrijgbaar zijn in de vorm van een 124 pagina tellend boekje. Bij die editie zijn nog eens 23 extra video’s toegevoegd.

Deel: