Afgelopen maandag maakte Donnerwetter bekend dat zij 6 september een poging gaan doen een wereldrecord neer te zetten door in 24 uur in elf steden elf concerten te geven. Dit alles in voorbereiding op de Popronde waaraan zij dit jaar zullen deelnemen. Het huidige record staat op 10 optredens. De band biedt fans de mogelijkheid om deze unieke dag mee te maken en met de band mee te reizen in een partybus die de bandcamper zal volgen naar alle elf optredens. .

De eerste bus is inmiddels al vol maar iedereen kan zich nog steeds opgeven via de website http://www.donnerwetterband.com/world-record-tour/ en bij genoeg animo wordt er voor een extra vervoer/bus gezorgd.

Donnerwetter is opgericht door zanger/gitarist Rocco Ostermann en gitarist Wout Kemkens (beiden ook Shaking Godspeed) en samen met Mike Visser op drums en Matthijs Stronks op toetsen brachten zij in december vorig jaar hun eerste album uit. Dit najaar wordt de tweede langspeler verwacht. Spannende en creatieve alternatieve singer -songwriter rock uit het Oosten van het land.

‘Met live muziek mensen in extase brengen, daar is het ons om te doen. Het is daarnaast een mooie gelegenheid om ons serieus voor te bereiden op de Popronde en de plaatopnames een week later’ aldus frontman Rocco Osterman. De band biedt 50 fans de mogelijkheid om alle optredens bij te wonen. Een partybus volgt de bandcamper naar elke show en iedereen ontvangt na volbrenging van de muzikale Elfstedentocht een tourshirt van die dag. Opgeven kan via ons inschrijvingsformulier. “We nemen een huisarts mee om de veiligheid van ons en deze andere 50 topsporters te waarborgen.’, aldus Ostermann.

De voorbereidingen, de zogeheten “Road to 6 september”  zijn te volgen via de facebookpagina  https://www.facebook.com/donnerwetterband en twitter  https://twitter.com/Donnerwetter_NL

Deel: