Elke vrijdagmiddag 12 uur duikt Maxazine in het grote muziekarchief op YouTube om de meest gedenkwaardige, hilarische of grappigste muziekfragmenten opnieuw te beleven.

Deze week: Dave Grohl nodigt fan uit om mee te drummen

Dave grohl

Dave Grohl & Anthony Bifolchi

Hoewel Dave Grohl nog steeds rond strompelt met een gebroken been, weerhoudt dat de Foo Fighters niet om toch op te treden. Zo ook vorige week in Toronto. Zittend in een grote verlichte troon en met een gipsen been zat Dave Grohl te spelen of er niets aan de hand was. Vooraan in het publiek stond Anthony Bifolchi met een bord waarop te lezen stond: “It’s my birthday, can I play The drums?”
Het verzoek van Bifolchi of hij met ‘Best Of You’ mocht drummen, werd door Dave Grohl afkeurend beantwoord; “No way you’re playing that, that’s our last song!” Uiteindelijk neemt de fan plaats achter het drumstel tijdens ‘Big Me’ en krijgt nog een verzoekje van Grohl mee.. “You Better Not Suck!”

Bekijk hieronder de droom van elke fan: meedoen met je favoriete band, op het podium nog wel!

Deel: