Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 14 juni: Albert Hammond in Hedon Zwolle

Eén van de beste songwriters ter wereld staat vandaag in Hedon! Albert Hammond verkocht maar liefst 360 miljoen albums en werkte samen met een bijzondere lijst wereldsterren waaronder Johnny Cash, Roy Orbison, Neil Diamond, Julio Iglesias, Willie Nelson, Whitney Houston, Tina Turner en vele meer.

Een ijzersterke muzikale live performance samen met zijn band gaat hij in een 2,5 uur durende reis door 4 fases van zijn leven. Hits als: ‘It Never Rains In Southern California’, ‘The Free Electric Band’, ‘The Air That I Breathe’, ‘Down By The River’, ‘One Moment In Time’ en ‘I’m A Train’ komen ongetwijfeld voorbij. Albert Hammond met band live in Hedon is een must voor alle muziekliefhebbers.

Meer info en kaarten:  https://www.hedon-zwolle.nl/2/programma

Foto Rene Obdeijn

Deel: