Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 12 juni: Audio Adam in Mezz Breda

Audio Adam is een Nederlandse band bestaande uit: Tjerk Koekkoek, Jasper Dijkstra, Ronald Maas en Robert-Jan Zigterman. Ze stonden in het voorprogramma van o.a. Go Back To The Zoo en Ilse DeLange. In de zomer van 2011 worden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Aanstekelijke popliedjes in de sfeer van Gavin DeGraw, Keane en Snow Patrol.

Inmiddels zijn ze al toe aan hun tweede album Moving Down The Grey Line met teksten meer persoonlijke teksten dan voorheen. The Grey Line is de lijn die over de aarde loopt en dag en nacht scheidt, de lijn tussen optimisme en twijfel. Dat het optimisme overheerst is goed op het nieuwe album terug te horen.

Meer info en kaarten:  http://www.mezz.nl/programma/

Deel: