Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 2 juni: Poets Of The Fall in Luxor Arnhem|

Het succes van de Finse alternatieve rockband Poets of the Fall begint wanneer hun single “Late Goodbye” (2004) wordt gebruikt als soundtrack van het populaire computerspel Max Payne 2. Met een nummer 1 notering in de Finse hitlijsten gaat het razendsnel met de carrière van deze band. In Finland behoren zij tot de absolute top van de hedendaagse rockscene. Onlangs bracht de band haar zesde studio album ‘Jealous Gods’ uit. Dit album maakt de musical trilogy, die bestaat uit de albums ‘Revolution Roulette’ en ‘Twilight Theater’, compleet.

De muziek van Poets of the Fall is een unieke mix van pop, rock en metal. De band werd in 2003 opgericht door zanger Marko, gitarist Olli en toetsenist Captain. Poets of the Fall bracht vier albums uit die allen direct na de release de top van de Finse album charts bereiken. Eind 2014 bracht de band haar zesde studio album uit; “Jealous Gods”

Meer info en kaarten:  http://www.luxorlive.nl/agenda/

Deel: