Op zondag 14 juni zal voor het eerst een Dance programmering worden toegevoegd aan de line up van Kempenerpop. Op het terrein zal, in de vorm van een grote trailer, Daan’s Dance Department voor de eerste keer openen voor het publiek. Dit extra podium is tot stand gekomen in samenwerking met Household Productions en café Daan.

Naast de reguliere programmering zal er voor de liefhebber en de nieuwsgierige bezoeker muziek worden gedraaid in de genres Disco, House, Techno en Drum and Bass. Kom kijken en waag een dansje, stilstaan gaat namelijk niet lukken, tijdens DiscoChart, Cella Johnsson, Ultimate Soul, Vetish & WilsSon, Joe Ravazzi, 2-Motion en Zyprexa. Daarnaast is er nog een andere DJ en dat is de jongste persoon ooit die een plek heeft bemachtigd in de programmering van Kempenerpop: Mgr. Rick, 10 jaar. Ook hij zal er die dag voor zorgen dat er gedanst gaat worden.

Kempenerpop wordt georganiseerd in het weekend van 12 t/m 14 juni in Waalre. Het hele weekend in gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op www.kempenerpop.nl.

Deel: