The Brave is de volgende in ons rijtje Festivalinfo en misschien wel het bekendste Nederlandse festival buiten de landsgrenzen. Maxazine brengt je de komende weken namelijk de leukste festivals van het seizoen, met alle info die je wil weten!

In onze eigen hoofdstad vind op 15 Augustus in stadsdeel Nieuw-West (Osdorp) op het grote groengebied Tuinen van West een idyllisch en gezellig festival genaamd The Brave plaats. Dit eendaags muziek festival is gericht op de hedendaagse en nieuwe generatie singer-songwriters en trekt daarmee een kleiner, maar wel specifieker publiek naar The Brave. Uiteraard kun je op bijna elk groot muziek evenement tegenwoordig de beste singer-songwriters bewonderen, maar juist de kleinschaligheid van The Brave houdt de sfeer heel intiem. De intieme sfeer, gezelligheid en het gerichtte publiek zorgt ervoor dat menig singer-songwriter hier graag zou willen spelen. Zo staan er ook dit jaar weer namen van over de hele wereld in de Tuinen van West en kun ja o.a. genieten van The Young Folk, Byron Bay, Daniel Dochterty en Rondé.
Het festival geeft ook dit jaar weer een podiumplek aan de winnaar van het ‘Beste Singer Songwriter’ programma. Dit tv programma van radio dj Giel Beelen heeft ook dit jaar weer na een muzikale strijd hét nieuwe talent ontdekt en kunnen we dus Anna Rune gaan zien op The Brave festival.
Tickets voor dit gezellige festival op 15 Augustus in Amsterdam zijn nog te koop en kosten slechts €18.

Line-up The Brave 2015:

The Young Folk – Loney Dear – Byron Bay – Daniel Docherty – Adam Barnes – Joel Baker – Rondé – David Rönnegård – Small Time Crookes – Malky – Jerusa – Aestrid – Charl Delemarre – Drawing Circles – Sem Dylan – Alasca – Bunch On A Breakout – Anna Rune
Deel: