Geinbeat en Maxazine.nl mogen vandaag bekend maken een mediapartnership te zijn aangegaan voor in ieder geval de komende editie op 11 juli 2015. Geinbeat zal hun festival dan voor de 21e keer programmeren in een van de mooiste gemeenten van Utrecht, Nieuwegein. Geinbeat bestaat sinds 1995 en pakt dit jaar grootser uit dan ooit, met namen als John Coffey, The Indien, Rondé, Sue the Night en The Miseries, die nu al zijn bekend gemaakt.

geinbeat-logo-290x156Het Geinbeat Festival is een gratis, jaarlijks terugkerend, ééndaags openluchtfestival. De programmering bestaat naast bovengenoemde bands uit de winnaar van De Kleine Prijs van Nieuwegein, de winnaar van de Utrecht Popprijs en veelbelovende (jonge) nieuwe Nieuwegeinse bands.

logo_maxazineGeinbeat toegevoegd aan indrukwekkende lijst mediapartners Maxazine.nl

Maxazine is trots Geinbeat te mogen toevoegen aan het toch al indrukwekkende lijstje mediapartners en gaat uit van een groot succes van Geinbeat. Nu, maar ook in de toekomst, zodat Nieuwegein trots kan zijn op een lokaal festival van landelijk formaat!

Deel: