Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Woensdag 1 april: Hatebreed in Melkweg Amsterdam

Hatebreed is een metalcore band van de oude stempel uit Connecticut en draait al mee sinds ’94. Ze staan garant voor energieke live optredens die bol staan van spijkerharde riffs maar altijd oprechte powerhardcore.

De band mixt de hardcore van Sick of it All, de thrash van Slayer en de metal van Sepultura in wat resulteert in een prettig agressief klinkend geheel waarbij met van de lage groovende gitaren. Sinds 1994 is het één van de meest toonaangevende bands in het genre. Al noemt frontman Jamey Jasta hun muziek zelf ‘Celtic Frost hardcore’. Verwacht mosh pits zoals ze bedoeld zijn en laat je meeslepen op de strakke riffs en de waanzinnig bulderende stem van Jasta.

Hun nieuwste album ‘The Divinity of Purpose’ dat vorig jaar uit is gekomen zal The Max deze avond opnieuw doen trillen! Speciale gast is het Braziliaanse/Nederlandse SEITA.

Meer info en kaarten:  http://www.melkweg.nl/nl/agenda

Deel: