Op Pinkerzondag 24 mei 2015, viert 7th Sunday Festival, na de succesvolle editie afgelopen jaar, dit jaar zijn zeven jarig jubileum. Op festivalterrein De Roost in Erp bij Veghel, zal een waar festivalparadijs ontstaan. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende Mainstage, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Angello.

Steve Angello: op 7th Sunday
Na de geweldige afsluiter die de Zweedse Alesso vorig jaar gaf, gesupport door Afrojack die ook even op de Mainstage verscheen, sluit landgenoot, DJ en producer Steve Angello af. Bekend van Swedish House Mafia en tal van hits dit jaar.

Zweden is hot! Ook de mannen van Galantis, die succesvol zijn met megahit “Runaway (U & I)”, verschijnen op 7th Sunday en hebben hiermee hun allereerste show in Nederland te pakken. De wereldbekende rebelse Australische dames, van de act Nervo zullen ook ‘acte de presence’ geven op de Mainstage. Internationale top DJ’s als Sander van Doorn, MOTi en vele anderen mogen niet ontbreken in dit prachtige rijtje.

Area primeur
7th Sunday Festival heeft een primeur met de hosting van het platenlabel van Bingo Players; Hysteria Records. Het is de eerste keer dat ze een hosting doen op een festival en zullen daarom groots uitpakken. Alle artiesten in deze area hebben een track uitgebracht op Hysteria, waaronder aanvoerder Bingo Players, maar ook artiesten als Billy the Kit, Jordy Dazz en opkomende talenten zoals Sam O Neall en Jaggs. Daarnaast zal 7th Sunday een gloednieuwe overdekte outdoor area presenteren; Playing for the Deeps. 100% kwalitatieve sounds met een toekomstige zomerse vibe. Een kwaliteitskeurmerk waar je u tegen zegt. House legende Roger Sanchez, die enkele jaren geleden nog op de Mainstage verscheen, zal headlinen. Daarnaast zullen Mike Mago en Michael Calfan, die de hitlijsten bestormen met hits als “Treasured Soul” en “Outlines” gaan knallen.

Zoals vanouds zijn alle hardere stijlen vertegenwoordig in de Hard Nature. Veel exclusieve ‘back 2 back’ sets van onder andere Brennan heart, Dana, Zatox en de Zeelandse Ran-D. Verder vette live-acts zoals Mashup Jack en ‘afstuiteren’ met Neophyte! De rollende techno area; Reboot, heeft al jaren een vaste plek op 7th Sunday, waar Duitse Karotte en Monika Kruse voor lange sets zullen zorgen. Ook Technasia en Nederlandse techno held Michel de Hey zijn aanwezig. Natuurlijk zal het wederom feest zijn op de SLAM!FM stage op de Mountain, met eclectische sounds van FeestDJRuud tot Mr. Polska en van Dirtcaps tot The Flexican.

Tickets
Inmiddels is meer dan 70% van de kaarten verkocht. Vorig jaar was het festival twee weken van te voren volledig uitverkocht. Reden temeer om niet langer te wachten met het aanschaffen van kaarten voor 7th Sunday. Naast de Regular tickets €49,50 (ex. fee) per stuk zijn er ook nog VIP tickets €65,- (ex. fee) en hotel packages vanaf €175,- (ex. fee) beschikbaar. Alle tickets zijn verkrijgbaar via 7thSunday.nl.

Line-up 7th Sunday Festival 2015

✹ Mainstage
Steve Angello
Nervo
Sander van Doorn
Galantis
MOTi
Dubvision
D-Wayne
Manuccii
Bobby Rock
Acids
Robbie Rise

✹ Hard Nature
Brennan Heart b2b Dana
Zatox vs Ran-D
Brennan Heart
Digital Punk b2b Outbreak
Code Black vs Audiotricz
Frequencerz
Neophyte
Mashup Jack
Dana
Focuz
Aztech
Dweazle
MC Apster

✹ Reboot
Karotte
Monika Kruse
Technasia
Michel de Hey
Ici Sans Merci
Lucky Done Gone b2b Ricket

✹ Hysteria Records
Bingo Players
Billy the Kit
Alvaro & KC Jones
Jordy Dazz
Chocolate Puma
Sam O Neall
Jaggs
Kenneth G
Carl Tricks
Jeff Doubleu
MC Haits

✹ Playing for the Deeps
Roger Sanchez
Mike Mago
Michael Calfan
Franky Rizardo
Mr Belt & Wezol
Ferreck Dawn
Kriss One
Joël van Hemmen

✹ SLAM!FM stage
Mr. Polska
FeestDJRuud
The Flexican & MC Sef
Dirtcaps
LNY TNZ
Girls Love DJs
Made In June
Naffz feat. MC Sherlock
Jochem Hamerling
Robin Lefeber
Tomcio

✹ Dirty House
Sidney Samson & Onderkoffer (Special Trap Edition)
Vato Gonzalez & MC Tjen
La Fuente
Tony Junior
Pep & Rash
Bougenvilla
Skitzofrenix
Stefan Vilijn
MC Taylor

✹ Grolsch Barn
The Wetnecks
Beat the Stones
Baby Blue
Bad News
DJ Kollektief Schuurpapier

✹ The Ballsroom
Jody Bernal
DJ Jean
Hilversum House Maffia
The Happymaker
Rotterdam Terror Corps
Fabulous 90’s
Ballsroom DJ Team
Hans Free
Giovanni Raffaella

✹ Café de Puinhoop
TWRK
Puinhoop Kollektiv
Snelle Jelle
Kid de Luca
Kuddedieren
David Ghetto
Weslo
Dabutes
Robin Selecta
Patchwork

✹ L.O.S.!
DJ Smos
Dave Demerol
Dirk Dali
Naughty Nik
Jay Juice
Vixens Galore
Miss Bunty

Deel: