PaaspopHet “grote puzzelen” kan vanaf nu weer volop beginnen want de timetable van Paaspop staat online! Het rijk gevulde programma bevat maar liefst 175 (inter)nationale acts, verdeeld over veertien uitbundig gedecoreerde area’s. Zoals hoofdpodium Apollo waar klinkende namen als The Kooks, Anouk, dEUS, Typhoon en Kensington optreden – tot de nieuwe danstempel The Desperados Warehouse. Paaspop biedt drie dagen en nachten nonstop actie & avontuur, onder meer in de nieuwe nachtclub The Crazy Horse waar absurditeiten, cabaret, comedy, entertainment en een vleugje erotiek elkaar in rap tempo zullen opvolgen. Alle area’s en timetable staan op de website.

Het omvangrijke programma is opnieuw uitgebreid met veertien namen:
Akwasi & Band, Cookachoo, Handsome Poets, Joris Linssen & Caramba, Michael Prins, Little Devil Allstars, Orgel Vreten, PollyAnna, Powerslave, Shaking Godspeed, Stand Up comedy blok, The Black Marble Selection, Theater van de Zachte G (met o.a. Braboneger, Björn van de Doelen en mopperaar Ferry van de Zaande) en Vanderbuyst. Binnenkort maakt de organisatie nog de allerlaatste acts bekend.

– Paaspop op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2015: It’s Amazing! –

Deel: