Het concert van Crosby, Stills & Nash op donderdag 24 september is verplaatst naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert werd vorige week aangekondigd, maar zou eerst plaats vinden in het Concertgebouw in Amsterdam.

De leden werden afzonderlijk van elkaar bekend in de jaren ’60. David Crosby zat toen eerst bij The Byrds, maar sloot zich later aan bij Buffalo Springfield. Bij deze band zat Stephen Stills. Graham Nash zat bij The Hollies. In 1969 sloten de drie heren de handen in een voor een gezamenlijk album. Op het album daarna, ‘Déja Vu’, sloot Neil Young er zich bij aan. Dat album staat nog altijd te boek als één van de meest legendarische albums aller tijden. Er zou nu ook sprake zijn van een nieuw studio album van Crosby, Stills & Nash.

De voorverkoop voor het concert in de HMH start woensdag 11 maart om 10:00. De tickets zijn 79,20 euro per stuk en worden verkocht via Ticketservice.

Deel: