Het is alweer tien jaar geleden dat Stevie Wonder zijn laatste studio album ‘A Time To Love’ uitbracht. Maar daar komt dit jaar verandering in. Want in een interview met AP heeft Wonder aangekondigd dat in september het nieuwe album ‘Through the Eyes of Wonder’ zal verschijnen.

Stevie Wonder hoopt met het album mensen te inspireren om positiever in het leven te staan. “Ik hoop dat ik er aan bij kan dragen dat alles beter wordt voor iedereen.” Overigens had Stevie Wonder in hetzelfde interview ook nog wel iets aan te merken op de geluidskwaliteit van van streaming diensten van vandaag de dag. Hij zegt hierover: “Dat muziek tegenwoordig als achtergrondmuziek wordt gepresenteerd is onacceptabel.”

Het interview vond plaats naar aanleiding van een speciaal concert dat na de uitreiking van de Grammy Awards plaats vond genaamd ‘An All-Star GRAMMY┬« Salute to Stevie Wonder’. Hierbij brachten artiesten als Beyonce, Ed Sheeran, Ariana Grande, Lady Gaga, John Legend en Chris Martin een eerbetoon aan hem door zijn nummers te zingen.

Deel: