Na eerdere recente samenwerkingen met Kanye West en Rihanna heeft Paul McCartney opnieuw met een jongere artiest in de studio gewerkt. Ditmaal was het Lady Gaga. Zij postte enthousiast twee foto’s van de sessie met Paul op haar Instagram account.

Lady Gaga postte twee foto’s waarop zij te zien is samen met de exBeatle in de studio. Eén van de twee foto’s is een groepsfoto waarop ook Pearl Jam-gitarist Mc McCready is te zien. Waarbij ze vermeldt dat het een mooie sessie was. Bij de andere foto met Paul McCartney meldde Gaga dat vorig jaar verrast was toen hij haar opbelde met de vraag of zij met hem wilde samenwerken.

Wanneer er iets van deze samenwerking zal worden uitgebracht is nog niet bekend. Voor Lady Gaga is het niet voor het eerst dat ze met een oudere legendarische artiest samenwerkt. Want afgelopen najaar bracht ze samen met Tony Bennett het jazzalbum ‘Cheek To Cheek’ uit. Samen met Bennett gaat ze ook dit jaar op tournee. De twee artiesten zullen daarbij ook op 10 juli optreden op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.

Deel: