Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 30 januari: Bo Saris Hedon Zwolle

Voormalig Idols-winnaar Boris heeft de stap gemaakt naar een nieuwe naam en een vernieuwde sound. Met hoge internationale ambities die terug te horen zijn op zijn nieuwe album ‘Gold’  die alle ingrediënten heeft om die ambities waar te maken. Met een ijzersterke, authentieke stem die herinneringen oproept aan een grootheid als Marvin Gaye. Motown-sound in een modern jasje, dat is wat ‘Gold’ laat horen. Een fantastische plaat mede dankzij zijn unieke,  stratosferische zang.

Bo Saris werkte in 2013 samen met Andre “Dre” Harris van het productieduo Dre & Vidal (producties voor Michael Jackson, Robin Thicke en Usher). Het resultaat werd de single ‘The Addict’, in hetzelfde jaar bracht hij een EP uit die enkel op vinyl werd uitgebracht. Een keuze die bij zijn soulvolle stijl past.

Meer info en kaarten:  http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3614/bo-saris

 

Deel: