Zangeres Anouk zal in juli optreden op de 19de editie van het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde. Dat maakte de organisatie van het festival bekend op Nieuwjaarsdag.

Afgelopen najaar bracht Anouk haar nieuwe album ‘Paradise And Back Again’ uit. Ter promotie daarvoor geeft ze op 26 en 28 februari twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, en op 7 maart in het Sportpaleis in Antwerpen. Aan dat schema is dus nu het optreden op de Zwarte Cross toegevoegd.

Naast Anouk heeft de organisatie ook andere namen bekend gemaakt. Ook de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow en rockband Blues Pills uit Zweden zullen optreden op het festival. En naast muziekoptredens zijn er ook optredens van cabaretiers Vincent Bijlo en André Manuel.

Het Zwarte Cross festival vindt plaats op 24, 25 en 26 juli in Lichtenvoorde. Op het festival worden muziek, theater, stunts en motorcrossen gecombineerd. De voorverkoop is al begonnen.

Deel: