De documentaire ‘Days of Our Lives’ geeft een inkijk in elk Queen-album. Vanaf het debuut ‘Queen’ tot de allerlaatste CD met Mercury ‘Made in Heaven’. Ook de omvangrijke wereldtournees zijn gevangen in ‘Days of Our Lives’. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren allen de revue. Het is de makers gelukt om een flink bak aan materiaal te vinden dat nog nooit eerder in een documentaire te zien was.

Zo is er het allereerste televisieoptreden van de band te zien. Notabene beelden waarvan iedereen dacht dat ze verdwenen waren. Daarnaast interviews met Freddie Mercury die ook nooit eerder werden uitgezonden. Mercury stond bekend om zijn aversie tegen het geven van interviews.

Queen – Days of Our Lives, 22:00 – 23:00 uur, BBC 4

Documentaire over een van de beste bands aller tijden, The Beatles. De oprichter van de band, John Lennon, en zijn vrouw Yoko Ono worden vaak beschuldigd van de breuk van the Beatles. Toch hebben de band en bandleden hun reputatie kunnen behouden als beste popband van de wereld.

The Beatles – Parting Ways, 23:00 – 00:00 uur, NostalgieNet

Deel: