Vandenberg Moonkings staan op Vrijdag 12 Dec in de Mezz Breda. Deze door Adrian/ Adje Vandenberg in het najaar opgerichte band heeft een grote schare fans in Nederland. Vandenberg (wij mogen Adje zeggen) kennen we natuurlijk nog van zijn gelijknamige band waarvan Bert Heerink ooit de zanger was maar ook van Teaser en Whitesnake. Adje is een goede en gedegen gitarist, maar ook een componist.

In zijn reeds lange carrière heeft hij ook veel met en voor grote namen gecomponeerd en gespeeld. En wisten jullie dat hij daarnaast ook nog eens een artistiek kunstschilder is? Een eigenzinnige en eigenwijze man die zichzelf allang niet meer hoeft te bewijzen maar, gelukkig voor zijn vele trouwe fans, ervoor heeft gekozen om zijn muzikale pad te vervolgen. Samen met Jan Hoving (zang), Sem Christoffel (bas) en Mart Nijen Es (drums) brengt hij wat er wordt verwacht. Ouderwetse Rock&Roll met een jaren zeventig sausje naar de hedendaagse rock gebracht. En dat met de nog steeds zeer herkenbare klanken van Adje’s gitaarspel, hij is het nog niet verleerd. Te zien binnenkort in de Mezz in Breda

Vandenberg Moonkings + Support: Act  The Road Home
Mezz Breda http://www.mezz.nl/
LocatieJupiler zaal
Zaal open 20.00 uur
Aanvang 20:30 uur
Toegang € 24,00

Deel: