Roosbeef kondigt clubtour aan die haar en haar bandleden in alle uithoeken van de Lage Landen zal brengen. De muziek van Roosbeef is ook niet voor één  gat te vangen. Het stuitert van a-ritmisch tot dansbaar heen en weer. Roos Roosbergen is eigenzinnig maar op een prettige manier qua muziek en de spitsvondige teksten.

roosbeef

Een geheel eigen identiteit in de Nederlandse/Belgische muziekscene en alom gewaardeerd. Optredens zijn telkens verrassend en soms onvoorspelbaar door het brede scala van stijlen. De platen ‘Ze willen wel je hond aaien maar niet met je praten’, ‘Omdat ik wil’ en de verrassende ‘Warum’ geven al blijk van een gevarieerde discografie. Daarnaast was de ‘Speeldoos’ samen met Torre Florim (van De Staat) ook een bijzonder wapenfeit. Gewapend met haar nieuwe plaat die ook begin 2015 uitkomt gaat Roos de uitdaging aan de podia te veroveren met het album ‘Kalf’ . Vandaag laat Roosbeef de wereld kennismaken met de nieuwe single ‘Kalf’. De plaat werd opgenomen in België waar Roos inmiddels ook woonachtig is. België staat bekend dat men een voorliefde heeft voor muzikanten met goede teksten. België heeft Roos dan ook in haar armen gesloten. Begin 2015 ben jij tijdens de clubtour aan de beurt om haar in jouw armen te sluiten.

Foto (c) Stephen Hotsma/Maxazine

Deel: