De organisatie van Grasnapolsky maakte deze week de eerste vijftien namen voor Grasnapolsky 2015 bekend: Radio Kootwijk is dit jaar het bijzondere decor voor optredens van Falco Benz, Bent van Looy, Roosbeef, IX, Warhola, Maarten Vos, Yakumo, Nouveau Vélo, Robbing Banks, The Youth, Roy Santiago, Alexi Lalas, Maask, October Dance en Mountain States.

Tijdens Grasnapolsky op 6, 7 en 8 februari 2015 staat je als bezoeker veel moois te wachten in het prachtige Radio Kootwijk. Veel acts met nieuwe platen, of zelfs nog nooit uitgebracht werk: dit jaar ga je ontdekken! Roosbeef bijvoorbeeld, die komt nog geen week na de release van haar nieuwe album Kalf gloednieuw materiaal spelen. Of Warhola, die afgelopen jaar de Humo’s Rock Rally wonnen, en daarmee in de voetsporen treden van dEUS, Das Pop en Novastar. De Brabantse band Nouveau Vélo wil je niet missen: een betere plaat vol galmende gitaarpopliedjes dan die van hun zal er dit jaar in Nederland niet verschijnen. Ook komt een oude bekende terug naar Radio Kootwijk: Falco Benz staat dit jaar niet op het bungalowpark, maar kan na een enorme hit en talloze festivalshows rekenen op een plek op het hoofdpodium in het voormalig zendgebouw.

Sta je al te popelen om je tickets voor Grasnapolsky weer te scoren? Morgen (1 november) om 10:00u start de reguliere kaartverkoop. MAAR: bezoekers van afgelopen editie worden vandaag al een -met wachtwoord- beveiligde link gemaild, zodat zij als eerste in de rij staan voor de tickets. Dagkaarten kosten €40,- en zijn dit jaar te krijgen voor zaterdag én voor zondag. Een passe-partout voor vrijdag, zaterdag en zondag kost €75,-. Het vrijdagprogramma is op het bungalowpark.

Mogelijkheid tot overnachten is er dit jaar op bungalowpark Landal Rabbit Hill. Hier start het programma op vrijdagavond en hier is ook het nachtprogramma op zaterdag en zondag: in het zwembad, atrium en openluchttheater. Zo’n bungalowovernachting kost bij volle bezetting van de bungalow maximaal €50,- per persoon voor drie nachten.

Deel: