Hardwell is toegevoegd aan de lijst van dj’s die deelnemen aan de ‘Top 100 DJ’s World Tour 2014-2015. Het eerste optreden staat zondag gepland in Manchester en de poster verklapt dat naast Dannic, Dash Berlin, W&W en Hardwell ook “The World’s No.1 DJ” zal optreden. Deze winnaar wordt pas aanstaande zaterdag tijdens de onthulling ‘DJ Mag Top 100’ bekend gemaakt.

hardwell

Door deze aankondiging is het eigenlijk al duidelijk dat Hardwell de nummer 1 positie van vorig jaar is kwijt geraakt. De verkiezing is een populariteitsverkiezing van de danceliefhebbers en de Nederlandse DJ’s domineren al jaren de bovenste posities. Ook dit jaar is een jonge Nederlander een grote favoriet. De 18-jarige Martin Garrix wordt door vele getipt als de nieuwe nummer 1. De uitreiking vind zaterdag 18 oktober plaats in de Amsterdam Arena.

Deel: