Zijn naam en muziek klinken internationaal, maar Thomas Azier is toch echt een Hollandse jongen. Vijf jaar geleden verhuisde hij naar Berlijn, waar hij in een oude DDR-fabriek zijn lovend ontvangen debuutalbum ‘Hylas’ in elkaar sleutelde. Als je je plaat vernoemt naar een Griekse mythe, schuw je een gezonde dosis dramatiek niet, en dat is vooral te horen aan Aziers zang, die moeiteloos alle traptreden van ingetogen naar geëxalteerd beklimt. De muziek is al even opwindend: techno, industrial, jarentachtigwave, donker, licht… Hylas is geen Berlijnse plaat, maar een wereldplaat!

Op 24 oktober staat Thomas Azier in TivoliVredenburg en jij kan daar bij zijn! Maxazine mag van TivoliVredenburg een stapeltje kaarten weggeven voor deze show in zaal Ronda!

Hoe maak je kans op twee van de kaarten voor het optreden van Thomas Azier in TivoliVredenburg op 24 oktober 2015? Eenvoudig: Mail je naam en woonplaats naar thomasazier@maxazine.nl en vertel ons waarom wij aan jou twee kaarten zouden moeten geven! Doe het snel, want op is op!

Deel: