Het festival seizoen is nog in volle gaan maar volgende maand beginnen de eerste clubtours weer. Rowwen Heze zal in het najaar een beperkt aantal clubtour concerten verzorgen voordat ze in 2015 weer het theater in gaan. Wees er snel bij want deze Limburgers staan altijd garant voor een feestje. Een feestje bouwen gaat ze net zo makkelijk af als dat ze een bier glas vullen.

Na hun theatertour ‘Hemel op aarde’ strijken ze dus neer in de clubs om een hemels concert te geven. Na bijna 30 jaar geven ze nog steeds elk concert al hun passie waarbij er veelal een mooie mix tussen de polka nummers en de ballades wordt gevonden. Benieuwd hoe hun filmmuziek van ‘Hemel op Aarde’ het gaat doen op het club podium? Bezoek hun korte clubtour dan snel. Immers theater is leuk maar in de clubs komt hun muziek pas echt tot leven!

Foto (c) Marcel Hakvoort, archief Maxazine.nl

Deel: