Het lijkt de titel van een pornofilm, maar het gaat hier toch echt om muziek. Zangeres Etta Britt die de songs van Delbert McClinton vertolkt. Etta was jarenlang een veelgevraagde achtergrondzangeres voordat ze in 2012 haar eerste soloalbum ‘Out Of The Shadows’ uitbracht. En een van de artiesten, die zij met haar stem ondersteunde was Delbert McClinton. En voor haar tweede soloalbum heeft zij gekozen voor diens songs.

Ze heeft een prima band om zich heen verzameld, die bestaat uit Kevin McKendree (toetsen), echtgenoot Bob Britt (gitaar), Steve Mackey (bas), Lynn Williams (drums) en Dana Robbins (sax). Er is een keuze gemaakt uit tien bekende en minder bekende McClinton songs, terwijl de afsluiter ‘When I Was With You’ een eigen compositie van Etta en Kevin is. Het is duidelijk dat de songs haar prima passen; Etta zingt ze zo gemakkelijk en soepel. Er is een goede variatie van rockende nummers en ballads. Goede dansbare songs zijn ‘Old Weakness’ en ‘Best Of Me’. Op het laatste nummer doet McClinton zelf de achtergrondzang, terwijl hij in ‘Baby You Better Move On’ een fraai duet zingt met Etta. In ballads als ‘You Were Never Mine’ hoor je Etta’s kracht als zangeres. Het is mijn persoonlijke favoriet van dit album.

Conclusie: Etta Britt heeft met deze songs een prima album heeft gemaakt. Zij heeft een lekkere stem, soulvol en krachtig, die prima passen bij de songs van McClinton. (8/10)(Britt Tunes Music)

Deel: