Door de grote belangstelling voor het concert van de Ladies of Soul op 14 februari 2015 start vandaag de ticketverkoop voor een tweede show op vrijdag 13 februari. Direct na de aankondiging van de terugkeer van Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy in de Ziggo Dome, stroomden de enthousiaste reacties binnen. De run op kaarten bewijst opnieuw dat de afgelopen shows het publiek duidelijk hebben geraakt.

De vijf dames zijn ontzettend blij met de grote belangstelling en positieve reacties. Glennis Grace: “Tijdens onze concerten begin dit jaar, kwam er al zoveel energie los. Bij ons, maar ook bij het publiek. Wij vinden het echt hartverwarmend dat mensen staan te springen om dit opnieuw met ons te beleven.” Dankzij de onderlinge banden, die tot ver in het verleden gaan, komt de chemie tussen de dames tijdens de shows in optima forma naar voren. Met hun afzonderlijke talenten en gezamenlijke liefde voor muziek, werken zij nu hard aan de show waarin powerballads afgewisseld worden met energieke uptempo nummers en een groots opgezette show wordt doorweven met mooie, intieme momenten. Hierdoor kan het publiek opnieuw rekenen op twee avondvullende shows van muzikaal hoog niveau, met swingende, verrassende en ontroerende elementen.

Ladies of Soul is een groots opgezette liveshow met topartiesten, herkenbare hits en verrassende gastoptredens. Een unieke live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de show.

Foto (c) Eric van Nieuwland, archief Maxazine.nl

Deel: