Op woensdag 23 april staat Kristopher Roe, bekend als frontman van de Amerikaanse punkband The Ataris, in W2 Poppodium. Kristopher Roe bracht eerder een akoestisch album uit en zal ook in W2 Poppodium een akoestisch concert geven. In het voorprogramma staan de Eindhovense poppunk band Call It Of en indierockband Daniel Calder (bekend van The Lowest Standard). Ook deze acts zullen een akoestische set verzorgen. The Ataris is een punkband die in 1995 werd opgericht door Kristopher Roe en gitarist Jason Thomason. Toen de band later tekende bij Kung Fu Records, werd succesvol een drummer gevonden. In 1997 kwam het debuutalbum ‘Anywhere But Here’ dan eindelijk uit. De echte doorbraak van de band kwam echter pas in 1999 na het tweede studioalbum ‘Blue Skies, Broken Hearts…Next 12 Exits’. De doorbraak naar het mainstream publiek kwam na de hits ‘In This Diary’ en ‘The Saddest Song’. Kristopher Roe heeft ook een eigen solo album uitgebracht waar op zijn accent en stem goed terecht komen. Op woensdag 23 april laat hij in W2 Poppodium zien wat hij in huis heeft.

Call It Off is een poppunk band afkomstig uit Eindhoven. De band bracht onlangs hun nieuwe EP ‘Liars’ uit.

Daniel Calder is bekend van de opkomende Eindhovense band ‘The Lowest Standard’. Deze indierockband maakt muziek in de trend van ‘Jimmy Eatworld’ en ‘Foo Fighters’. Vanavond zal hij met zijn akoestische solo act de avond openen.

Deel: