Vandaag maakte Sensation de line-up bekend van de nieuwe show ‘Welcome to the Pleasuredome’. Op zaterdag 5 juli zullen (inter)nationale top dj’s de Amsterdam ArenA domineren. Sensation icoon Mr. White verzorgt de impactvolle opening van de zinnenprikkelende show die in het teken staat van de ultieme speeltuin voor volwassenen. De Nederlandse Chuckie, Nicky Romero en Martin Garrix vormen samen met de duo’s Dimitri Vegas & Like Mike en NERVO de line-up van ‘Welcome to the Pleasuredome’. Kaartverkoop start op zaterdag 29 maart om 10.00 uur (CET) via Sensation.com.

Een carrousel voor de zintuigen
Dit jaar overstijgt Sensation zijn grenzen door de bouw van het hoogste decor ooit met spectaculaire special effects die nooit eerder zijn vertoond. “De vernieuwde showelementen in combinatie met ’s werelds grootste dj’s zorgen voor een sensationele en verleidelijke reis, waarbij alle zintuigen van het publiek geprikkeld worden”, vertelt Duncan Stutterheim.

(inter)Nationale top dj’s
Martin Garrix maakt deze zomer zijn debuut op Sensation. Het grote talent brak op zeventienjarige leeftijd in 2013 door met het nummer ‘Animals’ en staat inmiddels stevig in de DJ Mag top 100. Ook voor het eerst op Sensation zijn de Australische zusjes NERVO, o.a. bekend van het nummer ‘You’re gonna Love again’ en de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike van het nummer ‘Mammoth’. Publieksfavorieten van Sensation die achter de draaitafel zullen staan zijn Nederlandse grootheden Nicky Romero en Chuckie. “De combinatie van internationale grootheden en Nederlandse kopstukken maakt deze line-up wat mij betreft de sterkste van Sensation ooit”, sluit Stutterheim af.

10,000 HOURS nieuwe maatschappelijk partner
Sensation ondersteunt Stichting 10,000 HOURS als global partner. Wereldwijd inspireert 10,000 HOURS jonge mensen om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds voor een ander te doen. Van het renoveren van speelplaatsen voor kinderen met een verstandelijke beperking, tot het planten van bloemen voor ouderen in verzorgingshuizen. De ondersteuning gebeurt op twee manieren. Wie een ticket voor de wereldpremière van Sensation aanschaft, doneert allereerst automatisch Euro0,50 aan 10,000 HOURS. Sensation verdubbelt vervolgens deze inzet. Daarnaast organiseren Sensation en 10,000 HOURS een vrijwilligersdag op 31 mei in de omgeving van de Amsterdam ArenA. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de kans hun uren te doneren en iets terug te doen.

Deel: