Vandaag is het nieuwe nummer van Metalica uitgelekt. Maxazine heeft de hand weten te leggen op ‘Ronnie Rising Medley’, Metallica’s bijdrage aan ‘Ronnie Rising’, het album dat Ronnie James Dio wil eren. Het album komt begin april uit. Ronnie James Dio verloor in 2010 het gevecht tegen maagkanker, maar zijn nalatenschap leeft voort. Om een van de meest krachtige rockstemmen te eren, hebben een all-star groep muzikanten waaronder vrienden en fans dertien van hun favoriete Dio tracks gecoverd en samengevoegd tot een tribute-album, ten behoeve van de Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund (diocancerfund.org). Geproduceerd door zijn manager en vrouw Wendy Dio, bevat het album contributies van metal zwaargewichten als Metallica, Mot√∂rhead, Scorpions, Anthrax en Rob Halford, plus bijdragen van artiesten door de jaren heen samen met Dio hebben opgetreden.

Deel: