De Haagse band Taymir begon op 30 januari met een eigen clubtour in een uitverkochte Mezz te Breda. Op zondag 9 februari stond de band in de kleine zaal van Paradiso. Niet uitverkocht, maar wel goed gevuld met een divers publiek. De nummers die de band speelden waren van het debuutalbum “Phosphene”. Het sterke openingsnummer “She Goat” ging er goed in bij de mensen. Over het algemeen werd er door de jongere vanaf het eerste moment enthousiast gedanst en meegezongen.

De band had er ook heel veel zin in. Het enthousiasme en de energie van zanger Bas Prins was duidelijk aanwezig. Uiteraard speelden ze ook “AAAHHH” en de nieuwe single “All we Know” waarvoor ze een clip hebben opgenomen in Londen.
Een aantal negatieve punten waren dat de hele show maar 3 kwartier duurde en dat ze het laatste nummer abrupt afbraken en van het podium liepen. Er was ook geen ruimte voor enige toegift. Wat dat betreft kan daar nog zeker aan gewerkt worden. Het positieve was, dat drummer Harrie Roelse herstellende was van een griep, maar een sterke show heeft gespeeld.

Deel: