Eens in de zoveel tijd, vindt een ontmoeting plaats waarover generaties lang verteld wordt. Een ontmoeting die ogen opent, vijanden dichter bij elkaar brengt en vreemden met elkaar verbindt. Een bekroond verhaal over loyaliteit, hoop en moed, dat verrijkt, verbindt, verbaast en inspireert. Ware theatermagie in een artistiek spektakel dat de fantasie prikkelt en het hart raakt.

War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan 4 miljoen theaterbezoekers. De show staat inmiddels jarenlang op West End in Londen en op Broadway in New York, waar de productie maar liefst vijf Tony Awards heeft gewonnen. Enige tijd geleden is het al bekend gemaakt dat de show van 30 mei tot en met 28 september naar Carré komt, maar nu zal War Horse ook door het land gaan trekken.

Baanbrekende voorstelling waarin levensgrote paarden tot leven komen
War Horse vertelt het indrukwekkende verhaal van de jongen Albert, wiens geliefde paard Joey geconfisqueerd wordt om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal over vriendschap, loyaliteit en moed, wordt verteld door 30 acteurs en ademende en galopperende paarden die tot leven worden gebracht door het baanbrekende poppentheater van de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company. De kaartverkoop is reeds gestart.

Voor meer informatie kijk je hier.

Deel: