De Nederlandse singer songwriter Niels Geusebroek maakt de titelsong ‘Street of Hearts’ voor de romantische komedie Hartenstraat , die op 13 maart 2014 in première gaat. ‘Street of Hearts’ is een fijne feelgood song, die perfect past bij de vrolijke en romantische sfeer van Hartenstraat.

Niels is al vanaf jonge leeftijd met muziek bezig. In 1996 richtte hij samen met Frans van Essen de band Silkstone op. In 2011 brak Geusebroek door bij het grote publiek met zijn deelname aan het tv-programma The Voice of Holland. In 2013 ontving Geusebroek een gouden plaat voor zijn single ‘Year of Summer’, die hij samen met Wildstylez maakte. Ook scoorde Geusebroek vorig jaar een grote hit met ‘Take Your Time Girl’, die platina werd.

Niels Geusebroek zegt over de titelsong: “Ik voel me vereerd een titeltrack te hebben mogen schrijven en opnemen voor een Nederlandse speelfilm. Het was een leuke uitdaging een liedje te maken op basis van het gevoel en de inhoud van de film. Ik heb ‘Hartenstraat’ al mogen zien en het is een heerlijke vrolijke film die je een glimlach geeft van ‘oor-tot-oor’.”

De filmmuziek van Hartenstraat is van de Nederlandse componist en muziekproducer Perquisite. Ook de Australische singer-songwriter Coby Grant levert een muzikale bijdrage aan de film.

Deel: