Op vrijdag 14 maart spelen The GrandMothers of Invention in het Patronaat in Haarlem. Ik ga daar naar toe. Dat duurt nog precies, op de kop af, bijna twee maanden. Om halsreikend naar uit te kijken. En dat doe ik dan ook.

Zappa plays Zappa, met Frank’s zoon Dweezil in de hoofdrol (al kon Scheila Gonzalez er ook wat van, man, wat was me dat een optreden, zeg!) wordt door die hard Zappa-fans kritisch bekeken en beluisterd. De een vindt het een schending van de composities van de grootmeester, de ander vindt het fantastisch.

Over The GrandMothers of Invention zijn de meningen minder uiteenlopend. Sterker nog, ik heb er nog geen kritisch woord over gehoord. Ik heb ze nog nooit gehoord, dus .. oei .. dat belooft wat (want ik hoor bij het kamp dat de ZpZ helemaal te gek vindt). Zou het echt zo mooi zijn? Echt zo geweldig als ik hoor en lees? Het is spannend … en ik kijk er elke dag naar uit. En wanneer ik wakker wordt, is het concert van The GrandMothers of Invention weer een dagje dichterbij.
Stay tuned!

De GrandMothers of Invention zijn:
BUNK GARDNER
DAVID PARLATO
DON PRESTON
CHRISTOPHER GARCIA
“Mad” MAX KUTNER

Vrijdag 14 maart 2014
Locatie: Patronaat Haarlem – kleine zaal
Aanvang: 21:00 / zaal open 20:00
Tickets € 18,00 (excl. service- en transactiekosten)
www.patronaat.nl
www.grandmothersofinvention.com

Deel: