De mateloos populaire metalband Bullet For My Valentine komt terug naar Nederland! De Welshmen spelen op 7 februari een exclusieve Nederlandse show in 013, Tilburg. De band heeft tot nu toe een uitstekende tijd achter de rug. Vier gigantische klappers van albums, tot de nok toe gevuld met pakkende, doch spijkerharde heavy-metal vol gierende solo’s, strakke riffs, pakkende refreinen en metalcore invloeden. Een absolute topper dus, getuige ook de uitverkochte show eerder dit jaar in de Melkweg en ook dat geweldige optreden op Lowlands afgelopen augustus. Dat ‘Temper Temper’, het meest recente album, iets minder werd ontvangen door een deel van de pers, zal de fanatieke fanbase worst wezen. De band is bij de schrijvende journalist nooit erg populair geweest, terwijl de fans weten dat Bullet For My Valentine garant staat voor geweldige albums. En bovenal, weten de echte fans dat de band live niet te kloppen is!

De groep uit Wales neemt ook nog eens een aantal ijzersterke supports mee naar 013! While She Sleeps kunnen we tegenwoordig wel de nieuwste hardcore sensatie noemen. In 2010 zorgde ze met het debuutalbum ‘The North Stands For Northing’ in de hardcore kringen al voor opwinding maar met opvolger ‘This Is The Six’ is ook de metalwereld om.
Tweede support act is de Duitse metalcoreband Callejon, van het Nuclear Blast label. De band gaat al vele jaren en al zo’n 5 albums mee. Deze jongens hoef je dan ook niet uit te leggen hoe je een feestje maakt.

Locatie:   Poppodium 013 – Jupiler Zaal
Zaal open: 18:30 uur
Aanvang:   19:30 uur
Tickets:   €27,50 (exclusief servicekosten)
www.013.nl

 

Deel: