Het duurt nog 96 dagen voordat de deuren van Paaspop openzwaaien voor drie dagen en nachten non-stop festivalparadijs met theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en muziek in alle soorten, maten en maatsoorten. Een groot aantal acts die op Paaspop staan, zijn komende week ook in Groningen te zien tijdens Eurosonic en Noorderslag: La Pegatina, Kensington, Navarone, Taymir, Splendid, Sandra van Nieuwland, Memphis Maniacs, Baskerville, Digitzz, Adje, MC Fit, The Strypes, Afterpartees, Knarsetand, Michael Prins, Birth of Joy, Coely en Black Bottle Riot.

Andere acts die naar Paaspop (vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april) komen zijn Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Blaudzun, Blood Red Shoes, Triggerfinger, Hatebreed, Niels Geusebroek, Andy Frasco, Hans Teeuwen & The Painkillers, Franky Rizardo, Shermanology en DJ Fresh, Band Of Skulls, Halestorm, Bliksem, Candybar Planet, The Exploited, Rob & Emiel, Men In Coats, Hoffmaestro, Puggy, The Skints, Mightyfools, Eelke Kleijn, Public Service Broadcasting, DevilDriver, Maaike Ouboter, Die Lustige Schlagerfreunden, Peter Pan Speedrock, Tribute2BobMarley, Mr. Probz, Boys Noize, Coldplace, Quintino en “77. Binnenkort volgen weer meer nieuwe namen. Informatie over de acts staat op de site.

Paaspop is een internationaal gerenommeerd driedaags festival met een skyline van sfeervolle circustenten met ieder hun eigen karakter wat betreft sfeer, aankleding en programma. Het unieke karakter van de officiële opener van het festivalseizoen is tevens terug te zien in de fraaie decors en duizenden lichtjes. Ook aan de camping besteedt Paaspop veel aandacht om het de bezoeker volledig naar de zin te maken met uitgebreide campingfaciliteiten en volop keuze qua accommodatie. Van het klassieke eigen tentje (of caravan/camper) tot het Flexotel (een comfortabele luxe tweepersoons hotelkamer met bedden, elektriciteit, licht en linnen) of een authentiek ingerichte Tipi met rieten matten, veldbedden, een tafel en stoelen. Alle campinginfo over de soorten accommodatie en hun prijzen staat op de Paaspop website.

Deel: