De volledige line up van Kletskoek op zaterdag 1 februari 2014 bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, is bekend! De perfecte ingrediëntenmix voor een heerlijk menu’tje a la Kletskoek is samengesteld. Tien artiesten verdeeld over twee zalen zorgen van 14:00 tot 23:00 uur weer voor de meest verse deep- & techhouse sounds uit de eigen Kletskoek pizzeria!

Musica
Kletskoek heeft deze editie flink uitgepakt met de ‘superiore’ uit de deep- & techhouse scene. Met trots presenteert Kletskoek niemand minder dan de Duitse Deephouse baas Wankelmut, bekend van de wereldberoemde hit ‘One Day’. Wankelmut wordt bijgestaan door techhouse meesters Remy en Kabale und Liebe. Een niet geheel onbelangrijke aanvulling aan de nu al smakelijke line up is Mike Mago, maker van de heerlijke track ‘The Show’. De line up van de grote zaal wordt compleet gemaakt door NERD en Lazee Larry.

De jongens van ’t Platteland zorgen ook deze editie voor een heerlijke en verse sessie deep house muziek. De line up van de kleine zaal word gevormd door Monsieur Pompe, Bace & STVN, BWS en Robert Reinartz. Al met al een selectie aan lekker verse namen!

Bus di Pizza
Naast de verse beats staat komende editie het pronkstuk van de Italiaanse keuken centraal. Vers gebakken door de meest karakteristieke pizzabus van regio Eindhoven. Na een aantal uren swingen moet er ook goed gegeten worden en daar zorgt Kletskoek voor. Margherita’s, Quatro Stagjonnies en Tutti Frutti’s, ze zijn allemaal in huis, buon appetito!

Biglietti
Kletskoek heeft een gezellig exclusieve capaciteit. Zowel de tickets inclusief pizza á € 25,00 (ex fee) als de tickets exclusief pizza á € 17,50 (ex fee) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Deel: