De line-up voor het winterfestival Grasnapolsky is compleet! Het festival met indie-, elektronische muziek en singer/songwriters vind plaats op een buitengewone, landelijke locatie, en wel in Radio Kootwijk! Een monumentaal gebouw met elementen van de Amsterdamse School en Art deco-stijl uit het begin van de vorige eeuw. Het staat midden op de Veluwe bij Apeldoorn. Dit voormalige zendstation zal vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2014 het toneel zijn voor een programma dat natuur, kunst en cultuur verbindt met publiek en locatie.

De line-up bestaat uit nationale en internationale artiesten: Wooden Saints, Falco Benz, Garda, Man from the South, Kim Jansen, Dorus, Afterpartees, Clean Pete, Bjark, Klarälven, Emil Landman, Weval, Meindert Talma, Most Unpleasant Man, Sunbow,  Bewilder, Yast, Douglas Firs, Nuno dos Santos, Wonder, Moss en the Future’s Dust. Voor meer informatie over de artiesten: http://www.grasnapolsky.nl/#/. De optredens zullen plaatsvinden in de zenderzaal, het kadaster, de uitkijktoren van het zendergebouw, poortgebouwen en de watertoren.

De voorverkoop voor Grasnapolsky is gisteren begonnen. Een dagkaart voor alleen de vrijdag is € 30,-, een passe partout voor de vrijdag + zaterdag kost € 50,-. Ook is het mogelijk een bungalow te huren op vakantiepark De Berkenhorst in het dorpje Kootwijk zelf. Tickets zijn hier te koop: http://www.grasnapolsky.nl/#tickets. Hier kun je een bungalow boeken: http://www.grasnapolsky.nl/#overnachten.

Deel: