De vrolijke theatershow Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show beleefde vrijdag zijn feestelijke première in Amsterdam RAI. Tal van bekende Nederlanders kwamen naar de RAI om de show te beleven. Zo werden o.a. Wendy van Dijk, Yes-R, Ingrid Jansen, Pearl Josefzoon en Sabrina Starke welkom geheten door Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Het publiek genoot van de high-energy theatershow barstensvol muziek en favoriete Disney figuren. Er werd meegezongen met Assepoester, meegedanst met Woody, Jessie en Buzz Lightyear uit Disney•Pixar’s Toy Story maar vooral meegesprongen met Teigetje! Donald Duck zorgde voor een knallend einde van de show.

In Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road nemen Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy het publiek mee op een gekke autotocht om samen de coolste acts te vinden voor Mickey’s talentenshow. Presentatie is handen van Mickey Mouse en Minnie Mouse, met hulp van de veelzijdige Nederlandse talenten Martijn Stoffers en Mario Perton.

Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show is van 11 tot en met 13 oktober te beleven in RAI Amsterdam en reist tot en met 27 oktober door naar Eindhoven, Enschede en Arnhem.

Deel: