We kennen Derek William Dick allemaal wel. Als Fish was de progressieve rockzanger jarenlang bekend als frontman van de Britse groep Marillion. Met zijn indrukwekkende voorkomen en sterke live-performance wist hij zijn vaak poëtische en maatschappijkritische nummers erg goed over te brengen op het publiek. Nadat hij Marillion in 1988 verliet bracht hij negen studioalbums uit. Zijn tiende, ‘Feast of Consequences’, moet rond de zomer van 2013 het licht zien. FISH’ nieuwe tour heet – in de lijn van het te verschijnen album – heel toepasselijk ‘Moveable Feast’.

Fish treedt binnenkort op in Nederland:

18 september – Paradiso, Amsterdam

19 september – Oosterpoort, Groningen

21 september – Boerderij, Zoetermeer

22 september – Effenaar, Eindhoven  

Maxazine zou Maxazine niet zijn als wij geen vrijkaarten voor het concert van Fish zouden hebben bemachtigd voor jullie. Voor wie op 18 september naar Fish in Paradiso wil, hebben we kaartjes! Like Maxazine op Facebook (https://www.facebook.com/maxazine) en reageer voor 16 september op dit bericht op Facebook of onderaan deze pagina (synchroon, dus 2 keer meedoen is niet nodig) waarom JIJ zou willen winnen. De beste reden om te winnen wint. (Beslissing door redactie Maxazine, over de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd). Succes!

Deel: