De Bosuil te Weert beleeft dit jaar haar 10 jarig jubileum en dat viert men met een uitstekend programma. Men heeft voor het najaar genoeg aantrekkelijke namen weten vast te leggen. We zien enkele oude bekenden van het bekende Bospop Festival, zoals Dana Fuchs en Stahlzeit, voorbij komen. Ook komt één van de beste Led Zeppelin tribute’s ter wereld naar Weert. Letz Zep heeft de afgelopen jaren steeds de Melkweg in Amsterdam aan gedaan en is nu eindelijk in het zuiden van ons land te bewonderen. Voor fans van Led Zeppelin een absolute aanrader. Ook heeft men een aantal grote namen uit het bluescircuit weten te strikken. Niemand minder dan Aynsley Lister, Pat Travers en King King zullen naar de Bosuil af reizen en ongetwijfeld een geweldig optreden gaan verzorgen.

Het jaar zal spetterend afgesloten worden door Stahlzeit, dé Rammstein Tribute. Een betere act om het oude jaar uit te luiden is niet te krijgen moeten ze in Weert hebben gedacht. Stahlzeit zal namelijk ook de show evenaren met, natuurlijk, de niet weg te denken vuur(werk)show.

Zo 22 september: Dana Fuchs Band
Vr 27 september: Letz Zep

Ma 07 oktober: Ken Hensley
Vr 11 oktober: Aynsley Lister + Eric Steckel
Do 17 oktober: Huub van der Lubbe[solo] Zo 27 oktober: Pat Travers

Zo 03 november: King king
Za 16 november: Het Goede Doel

Za 28 december: Stahlzeit

Deel: