The Wanted brengt op 16 september hun langverwachte nieuwe album uit. ‘Word Of Mouth’ zal worden voorafgegaan door een nieuwe single, ‘We Own The Night’, die op 11 augustus verschijnt. Deze catchy pop track is geproduceerd door The Messengers, a.k.a. Nasri en Adam (o.a. David Guetta, Justin Bieber, Jason Derulo) en gemixt door Serban Ghena (Beyonce, Justin Timberlake).

‘Word Of Mouth’ is een klassiek popalbum geworden, maar laat tegelijkertijd een andere kant van de bad boys op pop horen. Tom Parker: “We denken dat dit ons sterkste album is tot nu toe. We kunnen niet wachten om het onze fans te laten horen. Ze hebben veel geduld met ons gehad, maar het is het wachten zeker waard!” Een van de hits op het album is het catchy ‘Walks Like Rihanna’.

Tot nu toe is 2013 een uiterst succesvol jaar voor de Brits-Ierse popband tot nu toe; ze hebben momenteel een eigen reality tv-show op E!, en wonnen onlangs The People’s Choice Award voor Favourite Breakout Artist, waarbij ze Fun, Gotye, Carly Rae Jepson en One Direction wisten af te troeven.

Deel: