Kom het politieteam van Baantjer versterken! Op 19 en 20 december jaar komt de voorstelling Baantjer in het Theater in Schouwburg Almere. Voor deze spannende voorstelling worden figuranten gezocht die zich willen ontpoppen tot een collega van De Cock (met cee-oo-cee-kaa) en Vledder. Gezocht worden mannen en vrouwen van boven de 18 jaar met toneelervaring die mee willen werken aan activiteiten rondom deze unieke theaterbelevenis. Ter voorbereiding worden de figuranten uitgenodigd om eind september naar een voorvertoning te komen in Amsterdam. Deze samenwerking is op vrijwillige basis.

Ben jij de persoon die mee kan helpen deze voorstelling tot een moordend succes te maken? Stuur dan voor 5 september je persoonsgegevens, samen met een recente foto, je kledingmaten en een korte beschrijving van je toneelervaring naar publiciteit@schouwburgalmere.nl.  Meld je aan en misschien wordt jij uitgekozen om binnenkort te schitteren in uniform bij het politieteam !

Foto: Roy Beusker

Deel: