Likkebaardend kijken we naar de line-up voor het Glastonbury Festival dat van 26 tot en met 30 juni in Engeland plaatsvindt. De Rolling Stones, Arctic Monkeys, Mumford & Sons, Portishead, I Am Kloot, Chic, Devendra Banhart, Kt Tunstall, Rudimental om es een paar namen te noemen treden op. En uiteraard al láng uitverkocht. Voor de achterblijvers is er goed nieuws: de BBC is van plan veel verslag uit te brengen. Ze zeggen geleerd te hebben van de Olympische Spelen afgelopen winter en gewapend met die kennis veel concerten te kunnen samenstellen en uit te zenden. Via BBC 1 en BBC 2 worden een aantal concerten en verslagen op tv uitgezonden, maar ook via radio en de iPlayer radio app. De BBC verwacht 250 uur festival (120 optredens) op de een of andere manier aan het publiek te kunnen aanbieden.

Deel: