Een heus zomerfolkfestival. Dat kun je op 1 en 2 juni horen, beleven en zien in het stadspark in Groningen. Je kunt je onderdompelen in Keltische sferen, met bands uit binnen- en buitenland, een uitgebreide markt en verschillende activiteiten. Geniet ook van heerlijke oerhammen, spareribs en andere lekkernijen die je wegspoelt met een drankje uit een mooie aardewerken beker. En als je dit allemaal ook nog afrekent met de Fyndlingh, de bronzen Rapaljemunt, is het feest compleet!
Bands die optreden zijn o.a. Flannery, Cochon Bleu, Scrum en Rapalje. Rapalje is een Keltische folk-band uit Nederland die Ierse, Schotse (en Nederlandse) folk op eigenwijze wijze vertolkt. Bandleden Dieb, William, Maceál en David zingen en spelen op muziekinstrumenten zoals viool, tin-whistle, gitouki, trekharmonica, mondharmonica, bodhrán, Highland pipes, border pipes en theekistbas, gekleed in middeleeuwse kilt. Aanvang 1 & 2 juni is om 12 uur.

Deel: