De derde single van Sharon Doorson ‘Killer’ is de voorloper van haar gelijknamige debuutalbum dat op 7 juni verschijnt. Het ruige uptempo dancenummer laat weer een hele andere kant zien van de getalenteerde zangeres. Haar eerste twee singles ‘High On Your Love’ en ‘Fail in Love’ (Gouden Status) werden beiden een internationaal succes. Vanavond is ‘Killer’ voor het eerst te horen in het radioprogramma Vol Gas met Frans op SLAM!FM. De single, geproduceerd door Addy van der Zwan, Mark Simmons en Maurice Oude Booyink, gaat vrijdag 31 mei digitaal in release.

Op de single ‘Killer’ laat Sharon haar donkere kant horen. De opnames van de videoclip van ‘Killer’ vonden plaats in een oud spookachtig kasteel in Antwerpen. Sharon: Spannende lingerie, uitdagende choreo’s en een sexy tegenspeler. Het wordt behoorlijk dark allemaal, meer mag ik er nog niet over zeggen… De videoclip van ‘Killer’ is vanaf 7 juni beschikbaar. Het nummer is geschreven door de Amerikaanse Charlie Mason, de Zweedse Jonas Thander en de Australische Adrian Newman. Charlie Mason schreef ook hits voor Miley Cyrus en Eric Saade en Adrian Newman deed dat voor En Vogue en The Veronicas.

Haar debuutsingle ‘Fail In Love’ ging 14 september 2012 in release en verscheen in 18 landen. Opvolger ‘High On Your Love’ kwam onlangs uit in Amerika, Rusland, Oekraïne, Frankrijk, Polen, Duitsland, België, Oostenrijk, Canada, Australië en Zwitserland. In Polen was de single afgelopen week de meest gedraaide single en stond op nummer 1 in de airplay-list. Ook de belangrijkste Franse radiozenders hebben ‘High on your love’ inmiddels toegevoegd aan hun playlist.

Deel: