Whitesnake komt naar Nederland! De legendarische rockers komen op 18 juni voor een exclusief concert naar de 013 in Tilburg en jij kan daarbij zijn! De Britse band vermengt de van oorsprong hardrock muziekstijl met de nodige metal. De afgelopen zesendertig jaar leverde de band geweldige muziek en spectaculaire shows. Omdat een echte rockliefhebber ooit in zijn leven bij een show van Whitesnake moet zijn geweest, geeft Maxazine gewoon 4 kaarten weg aan de grootste Whitesnake-fans!

De Britse rockband Whitesnake werd in 1977 opgericht door David Coverdale, die net uit de hardrockgroep Deep Purple was gestapt. Samen met gitarist Mick Moody en andere gastmuzikanten maakt Coverdale het in 1977 verschenen debuut ‘Whitesnake’. Naast David Coverdale spelen tegenwoordig meerdere topmuzikanten in de band. Zo maken Doug Aldrich (o.a. Burning Rain), Reb Beach op gitaar (o.a. Alice Cooper), bassist Michael Devin (o.a. Lynch Mob), Brian Ruedy (o.a. Bryan Adams) op keyboard en drummer Brian Tichy ( o.a. Ozzy Osbourne) tegenwoordig deel uit van de band. Na een geweldige show in 2008 zijn ze weer terug in 013 voor een exclusief optreden en zullen de heren de Dommelsch Zaal in de 013 als vanouds op zijn kop zetten.

Om 2 kaarten te winnen voor deze unieke show in Tilburg hoef je niet veel te doen: Hieronder staat een twitterbutton waarmee je dit bericht kan tweeten. Wij volgen de tweets en kiezen twee winnaars! Wie weet win jij twee van die kaarten!

Deel: