Housequake viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Het dj-duo Roog en Erick E onderstreept hiermee een van de mooiste succesverhalen van de Nederlandse club- en festivalscene. Hoe twee house fanatics hun krachten bundelden en met een energieke dj-show de toon wisten te zetten voor een nieuw tijdperk in de dance industrie. Dan mag er na tien jaar wel een feestje worden gevierd; deze maand is de eerste ronde.
Zoals verwacht viert Housequake haar verjaardag in stijl. De heren bereiden zich momenteel voor op een heuse MiXcompilatie, een decennium Roog & Erick E samengebracht op plaat, plus een tiental speciale remixen van hun muziek. De eerste is zojuist verschenen, de Britse groep K-Klass (bekend van hun hits Rhythm Is A Mystery en remix van Bobby Brown’s Two Can Play That Game) heeft speciaal voor de gelegenheid de track Beyond Tomorrow van Housequake feat. Terri B in een nieuw jasje gestoken -een potentiële zomerhit voor het verjaardagsduo!

Daar hoort natuurlijk ook een aantal speciale shows bij. Housequake doet dit met tien optredens op verschillende festivals verspreid over het land.
Zie het als een ereronde langs alle festivalgangers die Housequake door de jaren heen hebben gesteund. De komende zomermaanden staat er zo een feestelijke tour in tien hoofdstukken gepland, deze maand strijkt het circus neer op de eerste vier festivals.

De aftrap zal worden gedaan op het hoofdpodium van het Pacha Festival, zaterdag 18 mei in Amsterdam. Diezelfde dag treedt Housequake ook op in Zwolle, waar het op de mainstage van Fusion Of Dance zal verschijnen. De volgende dag reist de tour door naar het zuiden van het land, waar Roog & Erick E hun verjaardag vieren op hét Pinkster-dancefestival van Nederland: 7th Sunday (Veghel). Vervolgens strijkt het duo neer in Sittard voor het festival Groove Garden Outdoor. En dan is de spreekwoordelijke kop eraf. De vervolmaking van tien jaar Housequake en de start van een ambitieuze nieuwe fase. Het magische dj-koppel gaat mooie tijden tegemoet…
Hier nog even alle data op een rij:

Deel: