Wegens de enorme vraag naar kaarten is het optreden van The Lumineers op 18 november aanstaande verplaatst van MC Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het optreden van de Amerikaanse folk rock groep The Lumineers is wegens succes verplaatst naar de Heineken Music Hall (HMH).

Door de grote vraag naar kaarten en het feit dat single ‘Ho Hey’ de meest gedraaide single in april op de Nederlandse radio is, kan de organisator aan de dringende vraag van de band voldoen om alle fans de kans te geven voor de normale prijs een kaartje te kopen.

Helaas worden er voor de show in Utrecht alweer kaarten aangeboden tegen een veelvoud van de originele prijs. Dit stoort de band en de organisator.

Door de verplaatsing naar de HMH komen er meer kaarten beschikbaar. The Lumineers en organisator Double Vee Concerts hopen hierdoor deze ongewenste wederverkopers de wind uit de zeilen te nemen. Op deze manier kunnen alle liefhebbers voor een sympathieke prijs naar een sympathieke band.

Reeds gekochte kaarten blijven natuurlijk gewoon geldig. Diegene die de verhuizing van Utrecht naar Amsterdam niet wil meemaken, kan uiteraard zijn/haar geld terugkrijgen.

Deel: