Paul McCartney trakteerde het publiek tijdens het concert dat hij afgelopen zaterdag 4 mei gaf in Belo Horizonte, Brazilië met een aantal verrassende songs. Het concert was de start van Pauls “Out There!” wereldtournee. Macca bracht tijdens dit concert een vijftal Beatles nummers ten gehore die nog niet eerder live te horen waren: “Eight Days A Week”, “Your Mother Should Know”, “All Together Now”, “Being For The Benefit Of Mr. Kite!”, en “Lovely Rita”. Alsof dat nog niet genoeg was speelde hij ook voor het eerst live het Wings nummer “Hi Hi Hi” en “Listen To What The Man Said” and “Another Day”, waarvan het van de laatste twee nummers ruim 30 jaar geleden was dat Sir Paul ze live ten gehore bracht.

Bekijk hieronder de amateuropnames van “Eight Days A Week”, “Your Mother Should Know”, “All Together Now”, “Being For The Benefit Of Mr. Kite!”, en “Lovely Rita”.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XwOU7bzJTvo

Deel: