Op 24, 25 en 26 mei staan de Toppers weer drie dagen in de Amsterdam ArenA met het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van Nederland. Iedere middag vanaf 14 uur zijn alle Toppers Fans van harte welkom op de Toppers Fanzone gelegen net buiten het stadion op een speciaal evenemententerrein. De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot horecaplein met diverse eet- en drinkgelegenheden en een fantastisch podium. Gedurende de warming up voor de concerten kan men genieten van de diskjockeys van 100%NL en optredens van diverse artiesten als Rene Schuurmans, New Timeless, Het Feestteam, Heidi und die Heino’s en Robert Leroy. Het plein is gratis toegankelijk voor alle Toppers fans en is gelegen direct naast het stadion in het ArenA Park aan de ArenA Boulevard in Amsterdam.

Kortom; begin je bezoek aan Toppers in Concert goed en kom ’s middags vanaf 14.00 uur gezellig naar de Toppers Fanzone waar het feest al vroeg gaat beginnen. Ontwijk de avondspits naar de Amsterdam ArenA en maak er een gezellige dag uit van! De Toppers Fanzone is geopend van 14.00 uur tot 19.00 uur, het moment dat de poorten van de Amsterdam ArenA open gaan.

Deel: